Uw belastingaangifte geregeld in Hilversum

Wanneer u als ondernemer wordt aangemerkt door de Belastingdienst bent u verplicht meerdere keren per jaar belastingaangifte te doen. Deze aangifte kent u nog wel van uw particuliere aangifte, maar verschilt op vele punten. Ondernemersaangifte is een stuk uitgebreider en heeft grote invloed op uw onderneming. Het is niet eenvoudig om goed zicht te hebben op alle fiscale voordelen die u kunt behalen door uw aangifte juist in te vullen. Wij doen dit graag voor u en zorgen ervoor dat u geen enkel voordeel mist.

Veranderingen en uitbreidingen

Het komt regelmatig voor dat de aangifte wordt uitgebreid of veranderd. Als ervaren boekhouder hebben wij direct inzicht in deze wijzigingen en spelen we hier altijd slim op in. Op die manier weet u zeker dat er niks over het hoofd wordt gezien en u nooit meer belasting betaalt dan nodig.

Nergens omkijken naar

Besteedt u uw belastingaangifte aan ons uit? Dan zorgen we dat u zelf nergens omkijken naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen is bonnetjes en overige stukken uit de periode bij ons inleveren. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat uw aangifte van A tot Z geregeld is.

Wilt u graag meer informatie of overleggen met onze boekhouders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.